Fantasia

Poikuuden menetys

Chapter 1 by poikanen83 poikanen83

Tämä on vielä pahasti keskeneräinen ja samalla ensimmäinen kirjoittamani tarina. Halusin kokeilla kirjoittamista mutta ajatuksissa tarinaan tuli aina liikaa mutkia niin löysin tämän sivuston missä on mahdollista antaa lukijalle vaikutusvaltaa tarinalle. Tarinaa saa kommentoida ja antaa kehittävää palautetta. Sitä ei vielä tiedä mihin tämäkin tarina kehittyy.

Seisoin hermostuneena pihallasi katsellen taloasi samalla miettien miten tähän tilanteeseen olin joutunut.

Olin kauan leikkinyt eri chateissa etsiväni masteria joka opettaisi miesten välistä seksiä ja samalla veisi poikuuteni. Olin ollut aikaisemmin vain naisten kanssa ilman että kukaan olisi koskenut anukseeni, enkä ollut fantasioinut miesten välisestä seksistä.

Eräänä iltana olin törmännyt sinuun jonka aikana keskusteltuamme siitä mitä minulle saisi tehdä ja missä menisi rajat. Lopulta kysyin sähköpostiani, annoin aikoinaan juuri tätä varten luodun sähköpostin jossa sain jatkaa hauskanpitoa. Lähetit sähköpostiini kuvia leluista joita haluaisit käyttää minuun, videoita asioista mitä haluaisit tehdä sekä fantasioita siitä miten ilta kuluisi päättyen siihen että olen lauennut sinun kalu sisälläni ja niellyt lastisi. Fantasiat vaihtelivat todella hellistä ja varovaisista todella rajuihin. Näitä lukiessani huomasin pikku hiljaa kiihottuvani ja jääden miettimään miltä tuo kaikki oikeasti tuntuisi.

Lopulta lähetit kuvan kalustasi joka oli selvästi omaani isompi ja paksumpi. Tämän nähdessäni aloin miettimään että voisihan sitä kerran kokeilla jolloin päätin kysyä että koska ja missä nähtäisiin.

Hän kertoi asuvansa hyvin syrjässä kaikesta joten voisimme leikkiä vaikka pihalla ilman että olisi vaaraa siitä että ketään näkisi tai kuulisi. Tämä kuulosti minustakin hyvältä ja kun saimme aikataulumme sopimaan keskenämme niin päädyimme tähän tilanteeseen että poltan savuketta kädet täristen pihallasi.

What's next?

Want to support CHYOA?
Disable your Ad Blocker! Thanks :)