De vriendin

De vriendin

Chapter 1 by Ikke363 Ikke363

Het is een zonnige dag in augustus. Boris, een 28 jarige jongen, is zich klaar het maken voor zijn afspraak met Katy. Boris kent Katy al jaren. Vroeger zaten ze in een gezamenlijk vriendengroep en gingen ze samen op stap en vanalles samen met deze groep ondernemen. Nadat de vriendengroep uit elkaar gevallen is zien ze elkaar nog een aantal keren per jaar om bij te praten. Normaal gesproken gaan ze gezellig een hapje eten in een restaurant, de huidige corona-crisis heeft helaas roet in het eten gegooid. Eten in een restaurant is er in de huidige situatie niet bij. Deze keer hebben ze afgesproken bij Katy thuis. Katy zal deze avond het diner verzorgen terwijl Boris zou zorgen voor de wijn.

Boris kijkt elke keer weer uit naar de gezellige etentjes en een avond bijpraten. Elke keer dat ze elkaar zien is er weer genoeg bij te praten. Boris maakt zicht verder klaar, trekt een broek en een hemd aan en doet nog snel een lekker geurtje op. Hij pakt nog snel een aantal flessen cabernet sauvignon uit de kelder en vertrekt dan naar Katy.

Vreugend op het etentje staat Boris voor de deur van Katy en duwde op de bel. Achter de deur hoort hij Katy aankomen. Dan gaat de deur open..

Hoe en in welke kleding maakt Katy de deur open?

Want to support CHYOA?
Disable your Ad Blocker! Thanks :)