Forever in Love, Forever Horny

Forever in Love, Forever Horny

Een verhaal over een studente en haar avontuurtjes

Chapter 1 by Ppoesje Ppoesje

Prrrr, prrrr, prrrr. Roos wordt wakker van het geluid van de wekker. Het geluid van regenval tikt op het dak van haar appartement. Snel snoozet ze haar wekker en kruipt ze nog even lekker onder de dekens van haar tweepersoonsbed. Langzaam wordt Roos wakker en realiseert ze zich dat vandaag het nieuwe studiejaar eindelijk begint. Meteen springt ze uit bed, ze heeft ontzettend zin in het komende studiejaar: relaxen met vriendinnen, werken en weer een stapje dichterbij het afronden van haar studie. Ze pakt een handdoek en zet de douche aan.

Roos is een 20 jarige, tweedejaars studente Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is 176 cm lang, 62 kg licht en heeft blond, stijl en lang haar. Ze stapt onder de heerlijk warme douche en begint zichzelf in te zepen. Ze kijkt naar beneden en is tevreden met wat ze ziet: een mooi paar borsten. Naast haar D cup heeft Roos een mooi lichaam en een prachtige glimlach, wat menig mannenhart sneller doet slaan.

Nadat Roos zich heeft gedoucht en een sexy setje rode lingerie heeft aangetrokken, kleed ze zich verder aan en fietst ze vrolijk door de regenval naar de uni. Ze loopt met wiegende heupen de collegezaal binnen en gaat naast haar beste vriendinnen Sara en Daniëlle zitten. Veel tijd om bij te kletsen hebben ze niet, want het college Accountancy gaat van start.

Ondanks Roos mooie postuur en speelse karakter is ze nog single. Het is niet dat mannen haar niet zien staan, het is meer dat Roos zelf, braaf als ze is, niet door heeft dat haar mannelijke studiegenoten duidelijk geïnteresseerd zijn. Met haar mooie lichaam en speelse karakter heeft menig man in de collegezaal een laptop nodig om zijn erectie te verbergen. Ook vandaag is het weer raak: toen Roos de collegezaal binnenliep in een blouseje, minirokje, panty en hakken zag je meeste hoofden, zowel als van mannen al vrouwen, meedraaien.

Roos en haar vriendinnen letten aandachtig op het college dat wordt gegeven. Roos schrikt echter op wanneer ze haar telefoon voelt trillen in haar rode BH. Onopvallend haalt ze haar telefoon uit haar BH en kijkt van wie het berichtje is.

“AFZENDER ONBEKEND: Hé Roos, ik let al een tijdje op je en je intrigeert me enorm. Je ziet er ook vandaag weer prachtig uit. Volgens mij ben je best een stoute, ondeugende studente. Mocht je zin hebben in een avontuurtje, net zo opwindend als jij er vandaag uitziet, ga dan naar de damestoiletten buiten de collegehal en ga het laatste hokje binnen. Daar zul je verdere aanwijzingen vinden. X”

Roos begint ontzettend te blozen en schuift onrustig heen en weer op haar stoeltje, daar ze het warm heeft gekregen van het berichtje.

Sara kijkt haar aan: “Gaat het goed Roos? Ze bent zo rood als een tomaat!” Roos mompelt terug dat ze zich niet zo lekker voelt en dat ze naar de WC moet.

Roos voelt zich licht opgewonden door het berichtje. “Stout? Ondeugend? Zo keek ze niet naar zichzelf. Ze zoende wel eens met jongens in de stad, maar verder dan dat kwam het eigenlijk nooit. Ja, ze masturbeerde ze zichzelf wel regelmatig met haar vibrator, maar dat was normaal toch? En wat hield dat opwindende avontuur in?”

Na wat wikken en wegen besloot Roos, lichtjes opgewonden van het berichtje en het heen en weer schuiven op haar stoeltje, naar de damestoiletten te lopen. Ze heeft niet door dat iemand haar kontje, welke heerlijk heen en weer wiegt, vanuit achter in de zaal aandachtig volgt.

Eenmaal op de toiletten kijkt ze om ze heen: niemand. Ze loopt naar het laatste hokje en gaat naar binnen. De spanning giert door haar lijf en het warme gevoel rondom haar kutje blijft aanhouden. Ze kijkt om zich heen, zoekend naar verdere aanwijzingen. Terwijl ze zoekt, wordt er opeens een bruine enveloppe onder de deur van het toilethokje doorgeschoven. Kort daarna slaat de deur van de damestoiletten dicht en is de eigenaar van de enveloppe verdwenen.

Roos pakt de enveloppe op en gaat zitten op het toilet, terwijl ze de enveloppe opent.

“VERDERE AANWIJZINGEN: Ha die Roos, ik had wellicht gelijk dus? Stout, ondeugend en in voor een avontuurtje? Als je echt zo ondeugend en stout bent als ik denk dat je bent, dan volg je onderstaande aanwijzingen op: in deze enveloppe vind je een roze Lovense (je hebt vast wel eens van een vibrator gehoord?;)). Deze is nu van jou. Zin in een opwindend avontuur? Dan wil Ik wil dat je je stringetje naar beneden doet, en de Lovense in je kutje steekt. Je kutje is vast al wel een beetje nat geworden, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Doe daarna je stringetje weer aan en ga weer tussen je vriendinnen zitten.”

Roos is verbijsterd. “Wat is dit nou weer?” denkt ze. Tegelijkertijd heeft de schrijver wel gelijk denkt ze: terwijl ze de aanwijzingen las streelde ze met haar vrije hand rond haar kutje. Al snel voelde ze met haar hand onder haar stringetje, wat het warme gevoel rondom haar kutje eerder, haar al deed vermoeden: ze was een beetje nat geworden. Inmiddels aardig opgewonden, bekijkt ze de verdere inhoud van het pakketje en ziet de vibrator achtige Lovense (https://www.lovense.com/bluetooth-remote-control-vibrator). Ze kan geen knopje ontdekken om hem aan te zetten. Ze was inmiddels echter zo opgewonden dat haar gevoel het overnam van haar ratio. Snel trok ze haar panty en stringetje naar beneden en drukte ze de roze vibrator tegen haar natte kutje. Zonder problemen gleed het roze voorwerp haar kutje binnen en een zachte kreun ontsnapte uit Roos haar mond. “Fuck, zit ik nou geil te worden op school?” denkt Roos, terwijl ze sneller en sneller het genotsmiddel haar kutje in en uit laat glijden. Ze moet steeds beter haar best doen om haar kreunen te onderdrukken, wat haar maar nauwelijks lukt. Roos geniet intens van het gevoel van het speeltje in haar kutje en wordt geiler en geiler van het soppende geluid van haar natte kutje. Roos wordt altijd zo onzettend geil als ze haar eigen kutje natter voelt en hoort worden. Als ze op het punt van klaarkomen staat, hoort ze opeens de bezorgde stem van haar vriendin Sara: “Roos, gaat alles goed? Het college gaat so verder”

Betrapt laat Roos de Lovense, welke zich nog grotendeels in haar natje kutje bevindt, los en trekt haar stringetje en panty weer omhoog. Nadat ze zich heeft gefatsoeneerd loopt ze het hokje uit en haar vriendin tegemoet. “Alles okay?” vraagt Sara nogmaals. “Ja hoor” antwoordt Roos, “gewoon een beetje een raar gevoel in m’n onderbuik”. Samen lopen ze terug naar hun plekken in de collegezaal, waar het college Accountancy op het punt van hervatting staat.

Met grote moeite probeert Roos zich weer te concentreren op het college. Ze voelt duidelijk de Lovense in haar nog natte kutje zitten. Na 10 minuten is Roos weer wat bekoeld en is ze weer vol aantekeningen aan het maken over jaarrekeningen en balansen.

Even later laat ze van de schrik haar pen op de grond vallen. De oorzaak is haar trillende telefoon bij haar borsten. Ze bekijkt haar telefoon en ziet wederom een berichtje van dezelfde onbekende afzender.

“AFZENDER ONBEKEND: Mhh, wat een ondeugende studente ben je ook Roos. Ik krijg het er, net als jij net, warm van. Hoe bevalt je nieuwe speeltje? Hier begint jouw opwindende avontuur.

PS: Volgens mij heb je nog niet helemaal door hoe je nieuwe aanwinst werkt...;)”.

Onmiddellijk is Roos haar concentratie kwijt en komt het warme gevoel rondom haar kutje terug. Ze vervloekt zichzelf om bet gebrek aan zelfcontrole en probeert zich weer te concentreren. Het cryptische berichtje van haar opdrachtgever blijft echter hangen. Wat zou hij/zij bedoelen met dat ze nog niet doorheeft hoe haar nieuwe speeltje werkt?

Eindelijk klinkt de bel en ze pakt snel haar tas in. Ze spreekt af om vanavond samen te eten met haar vriendinnen en springt op de fiets naar huis toe. Terwijl Roos naar haar huis vlak bij het Noorderplantsoen fietst, voelt ze dat haar nieuwe speeltje nog steeds duidelijk in haar kutje zitten en denkt ze aan wat er allemaal is gebeurd vandaag.

“Wat heb ik gedaan? Mezelf bevredigd op een toilet op school? Ik ben toch geen sletje? Pff, maar ik voelde me zo opgewonden. Ik ben in tijden niet zo geil meer geweest als net en het was zo lekker om met dat speeltje m’n kutje te verwennen. En wat zou de opdrachtgever bedoelen met dat ik nog niet doorhad hoe het nieuwe speeltje werkte en wie is deze opdrachtgever überhaupt?!”

Roos komt thuis en zet haar fiets in het fietsenrek. Ze loopt twee trappen naar boven en gaat haar appartement binnen. Ze gooit haar tas in de hoek van de woonkamer en trapt haar schoenen uit. Uitgeput van haar avontuur op school gaat ze met alleen haar slipje aan op bed liggen en trekt de dekens over zich heen. Ze valt vrijwel meteen in een diepe slaap.

Lichtjes begint de Lovense, die nog steeds in Roos haar kutje zit, te trillen terwijl ze slaapt. Zonder dat Roos wakker wordt of ook maar door heeft wat er gebeurt, begint het zachtjes trillende speeltje Roos haar kutje te verwennen. Langzaam wordt Roos haar ademhaling sneller, naarmate het speeltje langer trilt. In Roos haar slipje verschijnt een natte plek, veroorzaakt door haar alsmaar natter wordende kutje. Langzaam begint Roos wat kreunende geluiden te maken in haar slaap. Haar kutje is ontzettend nat en haar spieren trekken zich samen. De Lovense stopt met trillen en Roos wordt verward wakker.

Ze merkt dat haar stringetje doorweekt is, maar kan zich verder niks van haar ongetwijfeld erotische droom herinneren. “Wat een bizarre dag” denkt ze. Ze trekt haar doorweekte stringetje uit en legt de Lovense even op het nachtkastje naar haar bed. Ze besluit zich op te frissen en vertrekt daarna naar haar vriendinnen om samen een hapje te gaan eten, maar niet zonder eerst haar Lovesense in haar kutje te doen.

Nina

Want to support CHYOA?
Disable your Ad Blocker! Thanks :)